Кошик порожній
Меню
Зателефонувати

Для дитини — Як вибрати матраци ортопедичні?

17.11.2009

Ортопедичні матраци для немовлят та дітей


    Збираючись купити матрац для своєї дитини, не перестарайтеся в бажанні забезпечити рідному чоловікові комфорт. Пам'ятайте, що для правильного розвитку опорно-рухового апарату він повинен бути більше пружним, ніж м'яким. Для хребта шкідливо спати «в позі банана».
     Існує декілька відповідних для дітей типів матраців пружинної конструкції з наповнювачами природного або синтетичного походження, а також комбінованих типів. Матраци, набиті ватою і поролоном, в розрахунок не беремо - це застарілі і не підходящі для дитячих матраців наповнювачі.

Кращий матрац для немовлят і дітей до п'яти років

    Найменшим краще спати на жорсткому і пружному матраці. Кращими матрацами для новонароджених і дітей до 5 років зараз вважаються безпружинні матраци з наповнювачем з кокосової койри або гречаної лузги. Кращі матраци у Києві - з комбінацією шару кокосової койри і шару латексу (натурального або синтетичного - пінополіуретану). Такий матрац є достатньою мірою жорстким та пружним водночас.
    Сучасні матраци часто роблять двосторонніми за ступенем жорсткості. З одного боку переважає кокосова койра - це більш жорстка сторона, для немовлят. З іншого боку - латекс або пінополіуретан. Це більш м'яка, пружна сторона, для дітей старшого віку. Чохол матраца для дитини повинен бути зшитий з натуральних матеріалів. Їх теж часто роблять комбінованими: з одного боку переважає шерсть - для зими, з іншого боку - бавовна - для літа.

Оптимальний матрац для дітей від 6 до 12 років

Кращий матрац для немовлят і дітей до п'яти років

     Певні розміри дитячих матраців склалися в залежності від віку дитини: для дітей молодшого шкільного віку - 140 см, середньої - 160 см довжини.
    Для правильного розвитку опорно-рухового апарату та профілактики сколіозу дитині рекомендується придбати ортопедичний матрац з незалежним пружинним блоком. У цій конструкції кожна пружина коштує в окремому «стакані» і працює незалежно від інших. У якій би позі дитина не спав, скільки б разів не міняв її під час сну, його хребет завжди буде приймати оптимальне, правильне ортопедичне положення.
  Для підвищення зручності і комфорту пружинні матраци забезпечуються додатковими прошарками з того ж натурального або штучного латексу, а також повні синтепону і холлофайбера. Рівень жорсткості для дитячого матрацу - середній. Для посилення ефекту «пружності без зайвої жорсткості» рекомендується придбати Ламельно-рейкову підставу під пружинний ортопедичний матрац. Ортопедичні матраци  та супутні товари знаходяться в нашому каталозі.

Якісний ортопедичний матрац ↔ запорука гарного сну і міцного здоров'я!

Звертайтеся до фахівців (044) 233-15-47

Коментарі

Поки немає коментарів

Написати коментар



Нові записи в блозі

Зателефонувати

Натисніть на телефонний номер